Växla mellan organisationer

Det finns ledare som arbetar i mer än en organisation. När ledaren vill starta en loop med deltagare i en viss organisation så måste hen växla till den rätta i sin organisationsväljare för att komma åt deltagargrupperna vid utdelning av loopar. Organisationsväljaren finns uppe i listen, bredvid skolans namn. När man klickar på bilden eller organisationens namn, kommer en drop-downmeny där en kan välja önskad organisation. Om ledaren inte väljer rätt så hittar Loops inte deltagarna när en loop ska delas ut. Om ledaren då istället lite kreativt bjuder in dem till loopen via e-post, eller med vår kod, för att komma runt problemet, så innebär det att deltagarna läggs till i fel organisation. De är då med i två organisationer. Rent praktiskt så är det inget som deltagarna märker, och det innebär inte heller att ledare i fel organisation kan se något deltagarna gör, det är bara en koppling i bakänden, men det är ju onödigt rörigt.